Opdrachtgevers

Atelier Van Buiten BV zorgt dat de klus geklaard wordt

Via projecten op interim-basis, detachering, recruitment… Het gaat om de juiste persoon te vinden bij de juiste vacature.

Persoonlijk Plan

Atelier Van Buiten BV maakt samen met u een persoonlijk plan. Van werving tot en met aanstelling.

1. Persoonlijk gesprek

We beginnen met een persoonlijk gesprek met een aantal sleutelfiguren binnen uw organisatie in relatie tot de in te vullen vacature. Bij voorbeeld met directe collega(‘s), leidinggevende of iemand van HR. We krijgen zo een zo goed mogelijk beeld te verschaffen van de functie-inhoud, de werkwijze als ook de organisatiecultuur.

2. Werving

De werving van kandidaten bestaat uit verschillende componenten die we naast elkaar kunnen inzetten:

  • Screening kandidatenportefeuille
  • Inzet search-team
  • Eigen netwerk
  • Intensieve online media campagne

3. Selectie

De meest geschikte kandidaten uit de werving vormen samen de talentpool voor de vacature. Deze mensen nodigen we uit voor een interview met een van onze consultants. Van elke geschikte kandidaat stellen we het CV en eventueel een profielrapport aan u ter beschikking, inclusief onderbouwing.

4. Aanstelling

Indien gewenst winnen wij referenties in. Het gehele proces tot en met de arbeidsvoorwaardenonderhandelingen wordt zorgvuldig door ons begeleid, altijd in volledige afstemming met u.

Opdrachtgevers

Wilt u uw (tijdelijke) vacatures via Atelier Van Buiten BV op interim basis, detachering, of werving en selectie invullen? Dan kunt u zich aanmelden via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het inplannen van een vrijblijvend oriënterend gesprek bij u op locatie.

Capaciteitsproblemen?

We komen graag bij u op locatie om een goed beeld te krijgen van uw capaciteitsproblemen en om de juiste oplossing te kunnen bieden. Het liefst doen wij dit dan ook op locatie; de maatregelen rond Covid-19 beperken ons daarin momenteel wellicht als gevolg waarvan we dit ook online kunnen oppakken of tijdens een wandeling in de natuur.