Wie wij zijn

Wie wij zijn

De omgeving waarin wij onze toekomst vormgeven, bewust werken aan onze toekomst, een groene toekomst. De natuur en het landschap die mede door onze inbreng steeds groener kleurt.

De omgeving waarin jij jouw toekomst vorm geeft.
Bewust werkt. Aan jouw de toekomst.
Een groene toekomst.
Jouw toekomst.

De natuur en het landschap. Dat mede door jouw inbreng
steeds groener kleurt.

“Mijn werk”

Met jarenlange ervaring in de personele dienstverlening heeft Atelier Van Buiten een scherp oog ontwikkeld voor welke randvoorwaarden ingevuld zijn om op dit vlak het optimale uit een persoon te halen.

Verbinden

Met een goede mix van zakelijkheid, loyaliteit, empathie, commercie, betrokkenheid en nauwkeurigheid is het gelukt om ons zodanig te onwikkelen dat we iedere dag met heel veel plezier ons werk doen: Mensen en organisaties in een groene omgeving met elkaar verbinden ten behoeve van de inrichting en het beheer van natuur en landschap. Werk waar we trots op zijn. Nu en straks!

Stephan Temmink

Directeur Atelier Van Buiten BV

Samenwerking

Sinds 2020 is Atelier Van Buiten BV een intensieve samenwerking aangegaan met Ceres Interimsolutions.

In een veranderende wereld om ons heen, koppelen we binnen deze alliantie, Natuur en Landschap met Agri en Food, waarmee zo ongeveer alle gebruiksfuncties van het buitengebied worden beheerd. En is Atelier Van Buiten ook een vooraanstaande personele speler ten aanzien van thema’s als duurzaamheid (sustainability), energie, kringloop landbouw en circulaire economie!

Atelier Van Buiten BV  in de groene sector

Als recruter enbureau voor interim management is Atelier Van Buiten BV gespecialiseerd in personeelswerving op het gebied van de buiten ruimte. Naast het bemiddelen van kandidaten heeft Atelier Van Buiten BV een eigen team van specialisten dat ingezet wordt voor het invullen van uw tijdelijke vacatures.

Creatief, pragmatisch en realistisch

Met onze roots in de Eelerwoude-groep kennen we de in’s en out’s van de sector en weten we als geen ander over welke capaciteiten en competenties kandidaten moeten beschikken. Samen met onze opdrachtgevers willen we graag werken aan het bedenken, bouwen, beheren van een groene toekomst voor Nederland. We werken daarbij aan pragmatische en realistische oplossingen en zoeken daarbij kandidaten voor u die deze waarden vertegenwoordigen.

Persoonlijk en transparant

We ontmoeten u persoonlijk voor we voor u aan de slag gaan. Daarbij maken we heldere afspraken en zijn we transparant over wat we doen.

Professioneel

Klanttevredenheid en mensen die met tevredenheid en plezier werken, zijn voor ons een belangrijk uitgangspunt. Om dit te realiseren is een professionele aanpak een voorwaarde.

Certificering

Bij een professionele aanpak horen natuurlijk ook certificering en lidmaatschappen waarmee deze professionaliteit algemeen erkend is.

Wil jij werken aan een groenere toekomst in een inspirerende omgeving?

wij hebben dagelijks nieuwe vacatures. Deze matchen we niet alleen met werving, maar ook met onze eigen kandidaten in onze CV Bank.